loader image

BOCCADAMO IC006

ден5,500

Модел/ IC001
механизам/ Miyota OS21 quartz.
ремче/ Челик
Куќиште/ 43мм
водоотпорност 5АТМ
гаранција/ 2 години

1 на залиха