ЗА НАС

KVIN

По повеќе годишно работно искуство, точно на 28.05.1992 год мајстор Милорад Кимевски ја основа Златара КВИН. Уште от самото основање КВИН започнува со производство но исто така врши и откуп, поправка и замена на накит.
Продажни места на KVIN Jewelry & Watches се наоѓаат во Куманово и Скопје каде освен златен и сребрен накит можете да одберете и часовници на некој од познатите брендови како PIERRE CARDIN, FESTINA, и BOCCADAMO.
Нашата компанија создава вредности, доверба и квалитет, кои преку соработка им ги пренесува на своите клиенти секој ден.
Kвин ви ги нуди своите производи со достава низ цела Македонија.

ПОСЕТЕТЕ НЕ

SKOPJE

KUMANOVO

mk_MK